Open Week utställning: Bar hund at Viktors Kaffe

Tid: 2017-11-20 kl 07:30
Plats: Viktors Kaffe, Geijersgatan 7, Göteborg

Evenemangstyp: Utställning

Utställning, bar och kafé på samma ställe. Utställningen, av studenter och alumner, kommer att ingå i caféets inredning. Besökare får möjlighet att ta en kaffe i en handgjord stol utformad av en möbeldesigner från HDK eller läsa i ljuset av en lampa som designats av en student i konsthantverk.

Open Week utställning: A-side, B-side

Tid: 2017-11-20 kl 08:00
Plats: Universitetets huvudbyggnad, Vasaparken

Evenemangstyp: Utställning

En samlingsutställning med och av HDK:s tekniker som visar personliga verk och projekt: allt från en egenbyggd bil till keramikskor, möbler och fotoböcker.

Open Week utställning: City Fables: Follow the Money - Animation on loop

Tid: 2017-11-20 kl 08:00
Plats: Universitetets huvudbyggnad, Vasaparken

Evenemangstyp: Utställning

City Fables: Follow the Money studerar, exponerar och berättar på nya sätt de offentliga och privata berättelserna som skapar stadslivet i Malmö ur ett lokalt och globalt perspektiv.

Open Week utställning: popopo-opopop

Tid: 2017-11-20 kl 08:30

Evenemangstyp: Utställning

Materialiseringar av ett konstnärligt utvecklingsprojekt av Eva Engstrand och Pascal Prosek, lärare i design vid HDK, som undersöker workshop-ritualer, inskriptioner och typografisk emancipation.

Open Week utställning: Ett formidabelt snedsteg

Tid: 2017-11-20 kl 09:00
Plats: Riksarkivet, Arkivgatan 9 A, Göteborg

Evenemangstyp: Utställning

- Välj en detalj, blås sedan upp den likt en överdrift. Låt ovisshet och oordning uppsluka och vilseleda dig. - Titta hur imitationen stretchar, dirigerar och motstår.

Sida 1 av 31

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2014-12-21